csomagolást tervezünk, hogy

terméked vonzóbb legyen.

20 évnyi munka, tanulás és tapasztalat van mögöttünk, amit annak szolgálatába állítunk, hogy terméked olyan csomagolást kapjon, amellyel kitűnik a versenytársak közül és elnyered a vásárlók vonzalmát. Ez az erős márka image számodra több bevételt hozhat. Hogyan csináljuk? Jó kérdéseket teszünk fel…

Fel tehetjük neked is az első kérdést?


kiemelt munkáink.


szolgáltatásaink.

csomagolás tervezés.

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris.

grafikai tervezés.

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris.

webtervezés.

Cégünk alapvetően grafikai illetve csomagolástervezéssel foglalkozik lassan 20 éve. Ennek számos előnyét élvezzük amikor egy weblap design készül. Pontosan tudjuk milyen elvárásoknak kell megfelelni marketing és esztétikai szempontokból egy mai weboldalnak ahhoz, hogy az felvegye a versenyt a konkurenciával.


ebben tudunk segíteni.

grafikai tervezés

> arculattervezés

> komplett arculat, logó

> kiadványszerkesztés

> újság, brossúra, prospektus, stb…

> üzlet dekoráció

> pos eszközök

csomagolástervezés

> termékcsomagolás-, cimke tervezés,

> komplett brand kialakítás,

> redesign

> fotózás

> 3D makett

webtervezés

> domain regisztráció ügyintézés

> weboldalak készítése

> landing pages

> karbantartás, üzemeltetés,

> teljeskörű ügyintézés a kész weboldalig


vélemények.

Már az első beszélgetés során kiderült, hogy őket keresem. Azonnal egy hullámhosszra kerültünk, értették az igényeimet és azt nagyon gyorsan adaptálták grafikai formába is. A kommunikációnk egyszerű, őszinte és sokszor kritikus de ez szükséges, ha maximalisták vagyunk. Terelgetni próbálnak főleg szakmai szempontok szerint, ami jó, mert irányjelzőként utat mutat. Ezért maradtam közel több, mint 10 éve a partnerük…

Hódi Ágota tulajdonos

Cégünk, már több mint 10 éve működik klasszikus ATL reklámügynökségként, és az utóbbi három évben egy kiváló partnerre leltünk a Arcom Studioban, akik fiatalos lendületükkel és innovatív megoldásaikkal a lehető legnagyobb profizmussal tervezik meg az általunk képviselt ügyfelek online kampányainak grafikai anyagait.

Szécsényi Barnabás – marketing vezető

2017-ben született meg a gondolat egy bbq és grill fűszer család létrehozásáról. Akkor ismerkedtem meg az Arcom Studio csapatával, akik az álmot megvalósították, hisz egy jó arculat, egy szuper ötlet sokáig kíséri a terméket! Most is azt gondolom jól döntöttem! Köszönöm!

Nagy Iván tulajdonos

telefon.

+36 70 947 0891

e-mail.

info@arcom.hu

facebook.

facebook.com/arcomstudio

kapcsolat.

Copyright © 2022 Arcom | Minden jog fenntartva.