grafikai tervezés.

A grafikai tervezés a vizuális kommunikáció kulcsfontosságú eleme. Az emberek nagy része első benyomása alapján ítéli meg egy vállalkozást, egy terméket vagy egy szolgáltatást. A jó grafikai tervezés nem csak vonzó és figyelemfelkeltő, hanem kifejezi a termék vagy szolgáltatás minőségét. Cégünkben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ez az esszencia megjelenjen. Folyamatosan tanulunk, fejlesztjük magunkat, valamint kutatjuk a legújabb trendeket, hogy a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek.


miért fontos.

A jó grafikai tervezés nem csak arról szól, hogy vonzó és figyelemfelkeltő legyen, hanem arról is, hogy egyértelmű és hatékony legyen az üzenet átadása. Szorosan együttműködünk az ügyfelekkel, hogy megértsük azok üzleti céljait, és ennek megfelelően tervezzünk. Célunk az, hogy munkánkkal segítsük ügyfeleinknek elérni üzleti céljait és egyúttal növeljük üzleti sikereiket.


Segítsünk ügyfeleinknek a termékük vagy szolgáltatásuk megjelenésének fejlesztésében. Ez a szemléletmód megköveteli az érzékenységet és a tudatosságot, hogy minden egyes grafikai elemnek és dizájnelemnek összhangban kell lennie a márkánk értékeivel és üzenetével.

Minden egyes projektet egyedi megközelítéssel kezelünk, figyelembe véve az ügyfelek egyedi igényeit és céljait.


ebben tudunk segíteni.

> arculattervezés

> komplett arculat, logó

> kiadványszerkesztés

> újság, brossúra, prospektus, stb...

> üzlet dekoráció

> pos eszközök


a grafikus tervezési folyamatunk általában 5 fő lépésből áll.

1. Konzultáció 

Megismerjük egymást, megismerjük céljaid, hová szeretnél eljutni. Kb. 30 perc alatt körvonalazódik, hogy mi lesz a feladatunk.

2. Árajánlatadás

Részletes ajánlatot küldünk. Visszaigazolás után a timig-nek megfelelően elkzedjük a koncepció kidolgozását.

3. Tervezés

A feladat bonyolultsága, a csillagok és hold aktuális állásának függvényében kb. 1 hét múlva már prezentáljuk az első terveket.

4. Finomhangolás véglegesítés

Már nagyon ritkán nyúlúnk annyira mellé, hogy újra kelljen tervezni az egésze. Ebben a fázisban finomhanguljok a tervet, majd véglegesítjük és átadjuk a grafikai állományokat.

5. Projekt zárás

Ha minden rendben, megy a számla.

Ez a pont az amikorra elválik, hogy egyszerűen elköszönünk egymástól vagy egy "life time" kapcsolat alakul ki. Cégünk vezetőinek személyisége olyan, hogy inkább ez utóbbi szokott megvalósulni.


referenciák.

Arcom Studio logo

telefon.

+36 70 947 0891

e-mail.

info@arcom.hu

kapcsolat.