webtervezés.

Az esztétika a megjelenés az egy szubjektív dolog ahány ember annyiféle elképzelés annyiféle ízlés. De azt bátran kijelenthetjük, hogy egy stílusos jól összerakott weboldal mindenképp bizalmat kelt az oda látogató emberekben. Tükrözi a cég arculatát a cég igényességet elsősorban önmagával szembe. Elengedhetetlen sőt alap követelmény marketing szempontból, hogy egy vállalkozásnak legyen egy szépen kidolgozott stílusos weblapja. A jó megjelenés csak előnyt jelenthet a versenytársakkal szemben.


Ezért vagyunk mi, hogy ebbe segíteni tudjunk neked.


jó tudni.

Sokféle megoldást kínál az internet weboldalak elkészítésére, de azért azt tudni kell, hogy az ízlést és a designt nem fogja egy program se megcsinálni helyettünk. Rengeteg alternatíva van egy profi weblap elkészítésére de az emberi tényező nélkülözhetetlen. Nagyon sokan belevágnak azzal a gondolattal hogy ezt ők is meg tudják csinálni. ” Majd leszedek egy sablont és kész is.” Vannak esetek amikor ez elegendő lehet de a hozzáértés és szakértelem akkor is kelleni fog. Való igaz, hogy manapság már nem feltétlenül kell programozói tudás egy weboldal elkészítéséhez akinek van ideje és energiája megtanulni a különböző platformok kezelését az vágjon bele bátran. Aki pedig csak a végeredményt akarja látni az forduljon hozzánk bizalommal.

domain ügyintézés

szép, esztétikus megjelenés

responsive kialakítás

egyedi árképzés

rövid határidő

Ingyenes domain és tárhely használat 1 évig.

Álltalában minden tárhelyszolgáltatónál éves díjat kell fizetni a lefoglalt domain illetve tárhelyért.

Most minden újonnan érkező ügyfelünket aki szeretné igénybe venni weboldal szerkesztési szolgáltatásunkat és még nem rendelkezik lefoglalt domainel és tárhelyel, meghívjuk egy éves csomagra ennek költségeit mi álljuk.


áraink.

Minden kedves megrendelőnknek egyedi árajánlatot készítünk előzetes egyeztetés alapján.

Fontos! átbeszélni minden részletet, hogy pontosan feltudjuk mérni az igényeket.

Tudnunk kell, hogy milyen tartalmi anyagot tud biztosítani a megrendelő, illetve ezek az anyagok mennyire használhatóak (fotók, szöveg stb.)

Árainkat alapvetően három fő tényező határozza meg:

Tartalom mennyisége.

Design.

Funkciók.


kiemelt munkáink.

Arcom Studio logo

telefon.

+36 70 947 0891

e-mail.

info@arcom.hu

kapcsolat.